Skip to main content

HiPP goes beyond organic.

Επειδή θέλουμε τα παιδιά μας να κληρονομήσουν έναν κόσμο που θα αξίζει να αγαπάνε και μέσα σε αυτόν να ζουν.

Για αυτό προσφέρουμε κάτι παραπάνω από βιολογικό #beyondorganic

Η ευζωία των ζώων είναι πολύ σημαντική για μας

Ζουν το μεγαλύτερο μέρος του έτους σε εξωτερικό χώρο και στον καθαρό αέρα

Τα βιολογικά βοοειδή της HiPP ζουν το μεγαλύτερο μέρος του έτους ελεύθερα εκτός στάβλου, σε δάση και λιβάδια. Οι εν λόγω συνθήκες εκτροφής είναι οι πλέον κατάλληλες για το είδος, καθώς διατηρούν τα ζώα υγιή και ακμαία και εξασφαλίζουν την ευζωία τους. Ένα ζήτημα που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς είναι η εκτροφή θηλαζουσών αγελάδων: οι αγελάδες βιολογικής βοσκής γεννούν, συνήθως, τα μοσχαράκια τους στα λιβάδια, εκτός στάβλου. Στο πρότυπο βιολογικό αγρόκτημα Ehrensberger Hof της HiPP, τα μοσχαράκια μένουν με τις μητέρες τους επί 8 μήνες και μπορούν να θηλάζουν το γάλα τους.

Μάθετε περισσότερα

Πιο φιλικά προς τα ζώα

... γιατί εμείς δίνουμε την ευκαιρία στα μοσχαράκια μας να μένουν με τις μητέρες τους για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και στα αρσενικά κλωσόπουλα να μεγαλώσουν.

Στηρίξτε κι εσείς τη βιοποικιλότητα με μόλις 5 κλικ

Πόσον καιρό επιτρέπεται στα μοσχαράκια να μείνουν με τις μητέρες τους στο πρότυπο βιολογικό αγρόκτημα Ehrensberger Hof της HiPP;

Πότε άρχισε η HiPP να καλλιεργεί βιολογικά καρότα;

Με τι συχνότητα η HiPP φυτεύει βιολογικά καρότα στα ίδια χωράφια για να διατηρήσει το έδαφος υγιές;

Πόσα είδη ζώων συναντώνται στα λιβάδια της Ευρώπης;

Συμπληρώστε την παρακάτω φράση: ...... προχωράμε τη ...... ακόμη περισσότερο.

Για αυτό προσφέρουμε κάτι παραπάνω από βιολογικό #beyondorganic;

Πάνω από 60 χρόνια βιολογικής παραγωγής

Τα υγιή εδάφη στα οποία δεν χρησιμοποιούνται φυτοπροστατευτικά προϊόντα αποτελούν τη βάση για την εξαιρετική μας ποιότητα.

Η HiPP παρέχει συμβουλές στους παραγωγούς λαχανικών με τους οποίους συνεργάζεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής: από την επιλογή των κατάλληλων εδαφών και σπόρων, μέχρι την καλλιέργεια και τη συγκομιδή. Για την αποφυγή ασθενειών και επιβλαβών οργανισμών, οι βιοκαλλιεργητές μας ακολουθούν ένα καλά ισορροπημένο σύστημα εναλλαγής καλλιεργειών. Με τον τρόπο αυτόν, προλαμβάνονται οι απώλειες των θρεπτικών στοιχείων του εδάφους. Παίρνοντας ως παράδειγμα τη βιολογική καλλιέργεια καρότων της HiPP, μάθετε τους τρόπους με τους οποίους προσφέρουμε κάτι παραπάνω από βιολογικό

Μάθετε περισσότερα

Ακόμα πιο βιολογική παραγωγή

... επειδή οι βιολογικές καλλιέργειες προάγουν τη βιοποικιλότητα.

Για εμάς, το να προσφέρουμε προϊόντα παραπάνω από βιολογικά, σημαίνει αυστηρότερα κριτήρια από αυτά που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα βιολογικά

+ πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στη βιολογική παραγωγή

+ καλή μεταχείριση των ζώων, φιλικές φάρμες που ακολουθούν τις αυστηρές οδηγίες HiPP

+ έρευνα για τη διατήρηση των ειδών και προώθηση της βιοποικιλότητας

+ αυστηρότερες οριακές τιμές από αυτές που απαιτούνται από το νόμο

+ περισσότεροι από 260 έλεγχοι ανά βάζο

+ climate-positive παραγωγή των βάζων μας


= Η βιολογική μας σφραγίδα HiPP

"Πιο αυστηρές απαιτήσεις από αυτές της ΕΕ για τα βιολογικά προϊόντα: η βιολογική σφραγίδα της HiPP αποτελεί εγγύηση εξαιρετικής ποιότητας.

Το επιβεβαιώνω υπεύθυνα με το όνομά μου."

Το να είσαι climate- neutral είναι καλό.

Το να είσαι climate - positive είναι ακόμα καλύτερο.

Τι σημαίνει, όμως, «climate- positive»;

Υπολογίζουμε το κλιματικό αποτύπωμα των climate-positive προϊόντων μας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας (από το χωράφι μέχρι τις κεντρικές αποθήκες των λιανοπωλητών μας). Μειώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Στη HiPP, αντισταθμίζουμε το υπόλοιπο των εκπομπών μας και με το παραπάνω: για παράδειγμα, εκπέμπουμε κατά μέσο όρο 319g διοξειδίου του άνθρακα ανά βαζάκι βρεφικής τροφής και η αντιστάθμιση εκπομπών αγγίζει τα 350g.

Μάθετε περισσότερα

Μειώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Στη HiPP, αντισταθμίζουμε το υπόλοιπο των εκπομπών μας και με το παραπάνω: για παράδειγμα, εκπέμπουμε κατά μέσο όρο 319g διοξειδίου του άνθρακα ανά βαζάκι βρεφικής τροφής και η αντιστάθμιση εκπομπών αγγίζει τα 350g. Μάθετε περισσότερα

Κάθε σπιθαμή χώματος είναι ένα μικρό θαύμα για το κλίμα μας. Εκατομμύρια μικροοργανισμοί που ζουν στο υγιές έδαφος μετατρέπουν τα φυτικά υπολείμματα σε πολύτιμο χούμο που δεσμεύει τον άνθρακα. Μάθετε περισσότερα

Η HiPP συμμετέχει σε διάφορα project για την προστασία του κλίματος σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένου ενός project στο Κέιπ Τάουν, όπου συνεργαζόμαστε με τον επί σειρά ετών συνεργάτη μας Soil & More Impacts. Μάθετε περισσότερα

Στόχος μας είναι να έχουμε προσδιορίσει και μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κλιματικό αποτύπωμα όλων των προϊόντων HiPP και όλων των κλάδων της εταιρείας έως το 2025. Τυχόν εναπομείνασες εκπομπές θα αντισταθμίζονται μέσω των project για την προστασία του κλίματος. Μάθετε περισσότερα

... τα βάζα μας περιέχουν μόνο τα καλύτερα βιολογικά συστατικά – για το καλό του μωρού σας.

Τα βάζα μας είναι κι αυτά climate – positive.

Βιώσιμη συσκευασία

Τα βάζα της HiPP είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμα (δηλ. πάνω από 90%). *

Η αποστολή μας: Όλες οι συσκευασίες της HiPP πρέπει να είναι εξίσου ανακυκλώσιμες με τα βάζα έως το 2025.

Οι τρεις πυλώνες της αποστολής μας:

  1. λιγότερα υλικά συσκευασίας
  2. μέγιστη ανακυκλωσιμότητα
  3. περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας

 

Λιγότερα υλικά συσκευασίας

Οτιδήποτε δεν υπάρχει, δεν χρειάζεται να πεταχτεί! Δουλεύουμε εδώ και πολλά χρόνια πάνω στη μείωση των υλικών συσκευασίας, κάνοντας τις συσκευασίες μας όσο το δυνατόν πιο ελαφριές.

Μάθετε περισσότερα

Συσκευασίες των βρεφικών τροφών της HiPP

Για πάνω από 10 χρόνια, χρησιμοποιούμε την υψηλά ανακυκλώσιμη συσκευασία Eco Comfort Pack.

 

Μέγιστη ανακυκλωσιμότητα

Για να επιτευχθεί η μετατροπή των μεταχειρισμένων συσκευασιών σε κάτι νέο, η ανακυκλωσιμότητα της συσκευασίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Αυτό συνδέεται επίσης στενά με τον τρόπο διάθεσης των εν λόγω υλικών συσκευασίας.

Η HiPP σκοπεύει να μετατρέψει όλες τις πλαστικές συσκευασίες σε ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι το 2025.

Το ποσοστό ανακυκλωσιμότητας δείχνει το ποσοστό ενός υλικού συσκευασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου μετά την ανακύκλωση.

Περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας

Θέλουμε να αυξήσουμε τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών για την εξοικονόμηση πόρων – δηλαδή γυαλί, χαρτί και πλαστικό. Το επόμενό μας βήμα: η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού. Για την προστασία των μικρών σας παιδιών, η HiPP δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συσκευασίες της. Για παράδειγμα, τα ανακυκλωμένα πλαστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις συσκευασίες μας μόνο εφόσον είμαστε σίγουροι ότι δεν περιέχουν τίποτα επιβλαβές.

* βαθμολογία από cyclos-HTP. Το cyclos-HTP Institute είναι μια εταιρεία που ταξινομεί, αξιολογεί και ελέγχει την ανακυκλωσιμότητα των υλικών συσκευασίας και άλλων αγαθών.

Για την προστασία των μικρών σας παιδιών, η HiPP δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συσκευασίες της.