Γενικοί όροι χρήσης των διαδικτυακών υπηρεσιών μας

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστοτόπου μας,

Στην ακόλουθη σελίδα θα βρείτε συγκεκριμένους όρους χρήσης για τις προσφορές και τις δυνατότητες που παρέχει ο ιστότοπός μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, εάν θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους κανονισμούς για τη χρήση των προσφορών μας. Για πληροφορίες αναφορικά με την ασφαλή διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, διαβάστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων εδώ..

1. Γενικοί όροι

Οι ακόλουθοι όροι χρήσης ισχύουν για τη χρήση σε παγκόσμια κλίμακα της εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο, το HiPP BabyClub, τους διαγωνισμούς, όλες τις φόρμες επικοινωνίας και το διαδικτυακό κατάστημα στη διεύθυνση www.hipp.de. Οι εν λόγω όροι χρήσης υπόκεινται σε αλλαγές οποτεδήποτε από τον χειριστή, τον όμιλο εταιρειών HiPP. Οι χρήστες θα ενημερώνονται για την ισχύουσα έκδοση των γενικών όρων χρήσης του ιστοτόπου και θα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν εναντίωση εντός δύο εβδομάδων μετά την ενημέρωση για τις αλλαγές στο BabyClub. Στην περίπτωση αυτή, όλα τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που έχει εναντιωθεί και όλα τα δεδομένα πρόσβασης που του ανήκουν θα διαγράφονται αυτομάτως. Επιπλέον, ο χειριστής θα ενημερώνει τους χρήστες περί τους δικαιώματος εναντίωσης και της δεκαπενθήμερης προθεσμίας, σε περίπτωση αλλαγών. Δεν υφίστανται περαιτέρω δικαιώματα για τον χρήστη, ειδικότερα αξιώσεις προς αποζημίωση οποιουδήποτε είδους. Κατόπιν της εγγραφής, και σε κάθε επακόλουθη χρήση, ο χρήσης αποδέχεται πλήρως την ισχύουσα έκδοση των εν λόγω γενικών όρων χρήσης.

2. Ειδικοί κανονισμοί για τους διαγωνισμούς

Μόνο οι ενήλικες χρήστες δύνανται να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Δεν υφίσταται νομική υποχρέωση για διεξαγωγή των διαγωνισμών. Τα βραβεία δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, εκτός εάν οριστεί άλλως. Απαγορεύεται στους εργαζόμενους του ομίλου εταιρειών HiPP και στους συγγενείς τους να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς. Εάν ο διαγωνισμός διεξάγεται με συνεργαζόμενη εταιρεία, τότε οι εργαζόμενοι της συνεργαζόμενης εταιρείας και οι συγγενείς τους εξαιρούνται επίσης από τον διαγωνισμό. Τα δεδομένα δήλωσης συμμετοχής δεν πωλούνται ή δανείζονται σε τρίτους ή άλλως διατίθενται προς χρήση άλλη από εκείνη για την οποία προορίζονται.