Μενού

1960: Παιδικά γεύματα σε βαζάκι

Η φρυγανιά για τα παιδιά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στην Γερμανική αγορά ακόμα και την δεκαετία του 1970.

Στα μέσα του 20ου αιώνα, ο Georg Hipp αποφάσισε να ξεκινήσει τη βιομηχανική παραγωγή τροφών απογαλακτισμού ακολουθώντας το Αμερικανικό πρότυπο. Το 1957-58, τέσσερα είδη πρωτο-κυκλοφόρησαν στην αγορά: δύο ειδών γεύματα λαχανικών και δύο μενού.

Πολύ σύντομα (1959-1960), η συσκευασία άλλαξε από τα μεταλλικά κουτιά σε  πολύ πιο εύχρηστα υγιεινώς ασφαλή βαζάκια.

 Η γκάμα των προϊόντων της HiPP ολοένα μεγάλωνε, από χυμούς σε ειδικά παιδικά τρόφιμα και παρασκευάσματα κρέατος, από παιδικά επιδόρπια σε παιδικά μενού και φρουτόκρεμες ολικής αλέσεως ..

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Συνέντευξη σχετικά με τη Σφραγίδα Βιολογικής Ποιότητας της HiPP

Τι σημαίνει βιολογικά προϊόντα? Απαντήσεις από τον καθηγητή Dr. Claus Hipp