Βιολογικό κρέας που προέρχεται από κτηνοτροφία με ορθή μεταχείριση των ζώων

Βιολογικό Βοδινό Κρέας

Βοοειδή και μοσχάρια ζουν σε βιολογικά αγροκτήματα τα οποία ελέγχονται από την HiPP. Σε αυτό το φυσικό περιβάλλον, τα ζώα ασκούνται στον καθαρό αέρα. Η ορθή μεταχείριση των ζώων προωθεί το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία. Απαγορεύονται αυστηρά οι παράγοντες πάχυνσης. Τα ζώα μας τρέφονται μόνο με φυσικά βιολογικά τρόφιμα.

Βιολογικό Χοιρινό Κρέας

Η HiPP χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα που προέρχονται από ζώα με μια τεκμηριωμένη καταγραφή τέλειας υγείας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους. Το μέγεθος των στάβλων και ο χώρος διαβίωσης των ζώων, ο αριθμός των ομάδων των ζώων - όλα αυτά επιλέγονται ανάλογα με τις φυσιολογικές ανάγκες των χοίρων.

Βιολογικά πουλερικά

Δεν είναι μόνο η ορθή μεταχείριση των ζώων σε αρμονία με τη φύση που κάνει ένα κοτόπουλο βιολογικό. H διατροφή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο: Tα βιολογικά κοτόπουλα της HiPP τρέφονται με βιολογικές τροφές στις οποίες δεν έχουν προστεθεί φάρμακα. Είναι ελεύθερα να κινούνται, να γρατσουνίζουν και να κάνουν αμμόλουτρα και οι συνθήκες εκτροφής τους επιθεωρούνται συνεχώς από κτηνίατρους. Οι γαλοπούλες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζουν όπως τις προόρισε η φύση. Ζουν στην ύπαιθρο με άφθονο χώρο έτσι ώστε να κινούνται ελεύθερα. Φυσικά, τρέφονται μόνο με βιολογικά δημητριακά.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Συνέντευξη σχετικά με τη Σφραγίδα Βιολογικής Ποιότητας της HiPP

Τι σημαίνει βιολογικά προϊόντα? Απαντήσεις από τον καθηγητή Dr. Claus Hipp