Πρόγραμμα Διατροφής: Από τον 10ο μέχρι τον 12ο μήνα

Μήπως τώρα το μωρό σας επιτρέπεται να τρώει το ίδιο με τους μεγάλους; Όχι ακριβώς. Οι παιδικές τροφές πρέπει να έχουν λιγότερα καρυκεύματα, να είναι ευκολοχώνευτες και απλά παρασκευασμένες. Μπορείτε, ωστόσο, να αρχίσετε να προσφέρετε κάποια είδη του οικογενειακού φαγητού. Οι μικροί καλοφαγάδες θα μείνουν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία που θα τους προσφέρετε.

Νωρίς το πρωί: Το γάλα παραμένει το ιδανικό πρώτο γεύμα της ημέρας για το παιδί σας. Να τα θηλάζετε ή να τους προετοιμάζετε παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος HiPP 3. Αυτό το παρασκεύασμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις απαιτήσεις ενός μωρού από το 10ο μήνα. Από τον 12ο μήνα το γάλα HiPP Γάλα Ανάπτυξης είναι κατάλληλο για πρωινό.

Αν προτιμάτε να δώσετε στο παιδί κάτι στερεό, τα Μούσλι HiPP Good Morning με γιαούρτι με ήπια γεύση, νόστιμα φρούτα και δημητριακά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Το παιδί σας ήδη ονειρεύεται ένα κομμάτι ψωμί; Ένα κομμάτι ψωμί με γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας HiPP σε ένα φλυτζάνι είναι ένα πλήρες πρωινό.

Αργότερα το πρωί: Είναι καλύτερα να συνεχίσετε να δίνετε στο παιδί σας βρεφικές κρέμες δημητριακών-φρούτων αργότερα το πρωί. Τα Φρούτα της  HiPP είναι πρακτικά σνακ για να πάρετε μαζί σας εκτός σπιτιού για τα ενδιάμεσα γεύματα.

Μεσημέρι: Τα μενού από τον 10ο ή 12ο μήνα με μικρά κομματάκια παρέχουν όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας για ένα υγιεινό μεσημεριανό γεύμα. 

Απόγευμα: Για κάτι ανάμεσα στα γεύματα, το απόγευμα μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε βρεφικές κρέμες δημητριακών-φρούτων, Επίσης το παιδί σας μπορεί πού και πού να απολαμβάνει μερικά παιδικά μπισκότα 

Το βράδυ: Οι βρεφικές κρέμες Good Night σε βαζάκια ή οι βρεφικές κρέμες γάλακτος που μπορείτε να αναμίξετε εσείς είναι νόστιμες και χορταστικές ως βραδινά γεύματα. Το μωρό σας προτιμά να φάει κάτι από αυτά που τρώνε όλοι οι υπόλοιποι; Τότε δοκιμάστε ένα κομμάτι ψωμί σε συνδυασμό με HiPP 3, ή από τον 12ο μήνα με γάλα HiPP Γάλα Ανάπτυξης, σε φλυτζάνι.

Σημαντικό: μόλις δεν χρειάζεστε πια το μπιμπερό, το παιδί σας θα πρέπει να πίνει όλα τα υγρά μέσα από ποτήρια ή φλυτζάνια.

Για να βρείτε τη σωστή ομάδα προϊόντων HiPP, αναζητήστε τους ακόλουθους κωδικούς χρωμάτων στα ράφια των καταστημάτων: