Τι σημαίνει βιολογική ποιότητα;

Τα βρέφη χρειάζονται μια επιλεγμένη φόρμουλα βρεφικού γάλακτος που είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το μητρικό γάλα. Ο οργανισμός του βρέφους είναι ακόμα πολύ ευαίσθητος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σύνθεση του βρεφικού γάλακτος καθορίζεται σαφώς από το νόμο. Χρησιμοποιείται ως βάση το αγελαδινό γάλα το οποίο παρέχει ασβέστιο και πολύτιμη πρωτεΐνη.Βασικό μέλημα στη HiPP είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα όσο το δυνατόν πιο αγνά. Το γάλα που χρησιμοποιείται στις βρεφικές φόρμουλες είναι αυστηρά βιολογικής παραγωγής.

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρία

Η βρεφική φόρμουλα γάλακτος HiPP έχει αναπτυχθεί από ειδικούς, στηριζόμενη πάντα στα τελευταία επιστημονικά ευρήματα για το μητρικό γάλα... για την παραγωγή της βρεφικής φόρμουλας γάλακτος.

Συνίσταται από την Greenpeace

Επιβεβαίωση από την Greenpeace: στov οδηγό αγοράς «τροφής χωρίς γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς», η βρεφική φόρμουλα γάλακτος HiPP αξιολογήθηκε ως «συνιστώμενη».

Η καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων φυτών (και ζωοτροφών) είναι σαφώς απαγορευμένη σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ σχετικά με τις Βιολογικές Καλλιέργειες. Η HiPP είναι επίσης πεπεισμένη ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι η καλύτερη και ότι δεν είναι συμβατή με τη γενετική μηχανική. Η πολυετής εμπειρία μας στην επεξεργασία βιολογικών πρώτων υλών αποτελεί εγγύηση της κορυφαίας βιολογικής ποιότητας. Το γεγονός ότι γίνονται πάνω από 600 έλεγχοι σε κάθε παρτίδα παραγωγής σημαίνει ύψιστη ασφάλεια για το μωρό σας.

Η Σφραγίδα Βιολογικής Παραγωγής της HiPP

Η Σφραγίδα Βιολογικής πιστοποίησης της HiPP εγγυάται την κορυφαία ποιότητα για την οποία δίνει και την προσωπική του εγγύηση ο Claus Hipp. Η ποιότητα HiPP υπερβαίνει τις προδιαγραφές της ΕΕ για τα βιολογικά προϊόντα. Επιπλέον, στην επιλογή των πρώτων υλών μας, εφαρμόζουμε πολύ πιο αυστηρές απαιτήσεις από εκείνες της νομοθεσίας σχετικά με την παραγωγή βρεφικής φόρμουλας γάλακτος.