Προετοιμασία των HiPP Βιολογικών βρεφικών κρεμών με δημητριακά

Μπορείτε να προετοιμάσετε τις HiPP Βιολογικές βρεφικές κρέμες δημητριακών με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να εξασφαλίσετε μια ποικίλη διατροφή απογαλακτισμού. Μπορείτε να τις προετοιμάσετε με φόρμουλα γάλακτος HiPP, προσφέροντας στο μωρό σας υγιεινά και χορταστικά γεύματα με βάση τα δημητριακά και το γάλα. Αν τις προετοιμάσετε με νερό και πρόσθετα φρούτα, θα δημιουργήσετε ένα νόστιμο απογευματινό γεύμα με βάση τα δημητριακά και τα φρούτα.

Παρασκευή με γάλα σε σκόνη

  1. Βράζουμε φρέσκο πόσιμο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει στους 50 ° C1 περίπου. Παρασκευάστε περίπου 200 ml της φόρμουλας γάλακτος HiPP που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή (σαν να ετοιμάζατε ένα μπιμπερό).
  2. Βάλτε τη συνιστώμενη ποσότητα των HiPP βιολογικών βρεφικών κρεμών με δημητριακά (σύμφωνα με τη δοσολογία στην αντίστοιχη συσκευασία) σε ένα μπολ.
  3. Προσθέστε το γάλα που προετοιμάσατε και ανακατέψτε.
  4. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.

Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων

Βράζετε 100 ml νερού και το αφήνετε να κρυώσει στους 50 ° C1 περίπου. Βάλτε 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας (11 γρ.) από τις HiPP Βρεφικές βιολογικές κρέμες δημητριακών σε ένα μπολ, προσθέστε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g φρούτων HiPP (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.

Παρασκευή με πλήρες γάλα & νερό

Βράζετε 100 ml πλήρες γάλα κρέμας και 100 ml νερό2 σε μια κατσαρόλα. Αφήστε το να κρυώσει στους 50 ° C1 περίπου. Βάλτε 3-4 κ.σ. (22 γρ.) από τις HiPP Βιολογικές βρεφικές κρέμες δημητριακών σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα Ελέγξτε τη θερμοκρασία.

1 Για τέλεια διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό για την προετοιμασία των δημητριακών.

2 Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για τη μείωση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο κατάλληλο για παιδιά!