Πώς λειτουργεί η ιδέα της σταδιακής διατροφής της HiPP;

Τα μωρά χρειάζονται τον χρόνο τους για να συνηθίσουν τα νέα τρόφιμα. Αυτή είναι ακριβώς η ιδέα στην οποία βασίζονται τα τρία στάδια του ειδικού προγράμματος διατροφής.

ΒάσηΚατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων έως έξι μηνών, το μόνο που χρειάζεται το μωρό σας είναι το γάλα - το μητρικό γάλα ή το γάλα με το μπιμπερό με HiPP 1 Combiotic®
Στάδιο 1
Αρχίστε τις πρώτες προσπάθειες χρησιμοποιώντας το κουτάλι (από 4 μηνών το νωρίτερο και από τον 6ο μήνα το αργότερο) με ένα είδος λαχανικού,. Αυξήστε την ποσότητα των λαχανικών κατά λίγες κουταλιές κάθε μέρα.
Στάδιο 2
Εάν το μωρό σας μπορεί να χωνέψει τη νέα τροφή εύκολα, ξεκινήστε τροφές απογαλακτισμού με δύο συστατικά λίγες ημέρες αργότερα.
Στάδιο 3
Αν το μωρό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα χώνεψης ούτε και με αυτά τα συστατικά, τότε είναι έτοιμο για το τρίτο στάδιο της διατροφής: τροφές απογαλακτισμού με τρία συστατικά (π.χ. "Καρότα με Πατάτες και Βοδινό Βιολογικής Καλλιέργειας HiPP")

Η ιδέα της σταδιακής διατροφής της HiPP για το πρώτο μεσημεριανό γεύμα απογαλακτισμού

Ο πίνακας σας δείχνει πώς και ποια βήματα είναι καλύτερα για να επεκτείνετε σταδιακά το πρόγραμμα διατροφής του μωρού σας.

Σημαντική συμβουλή: ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό σας. Συμβουλευτείτε τη μαία ή τον παιδίατρο σας αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος.