Θρέψη & Προστασία

Απαλή κρέμα για εξισορρόπηση της επιδερμίδας

Τα βρέφη έχουν ανάγκη να νιώσουν όλη την αγάπη των γονιών τους από το ξεκίνημα της ζωής τους. Δείξτε στο μωρό σας πόσο το αγαπάτε επιλέγοντας προϊόντα ειδικά για τη φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας HiPP Babysanft προστατεύουν την επιδερμίδα του μωρού σας από εξωτερικές επιδράσεις και τη βοηθούν να αναπτύξει τους δικούς της αμυντικούς μηχανισμούς.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμα και με ποια συχνότητα;

Μπορείτε να βάζετε κρέμα στο πρόσωπο και τα χέρια του μωρού σας αρκετές φορές την ημέρα, σε μικρή ποσότητα. Εφαρμόστε σχολαστικά κρέμα σε όλο το σώμα του μωρού μετά το μπάνιο. Το HiPP Babysanft Milk Lotion απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα και αναπληρώνει την υγρασία της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας.

Για πιο εντατική φροντίδα της επιδερμίδας και για σημεία του σώματος που είναι περισσότερα εκτεθειμένα, όπως τα χέρια και το πρόσωπο, η HiPP Babysanft Skin Cream είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεστε. Απορροφάται γρήγορα και επαναφέρει την ισορροπία της επιδερμίδας.

Πότε χρειάζεται το μωρό μου ειδική φροντίδα για την επιδερμίδα του;

Η βρεφική επιδερμίδα έχει ανάγκη από ειδική φροντίδα το χειμώνα, όταν ο αέρας είναι κρύος ή υπάρχει θέρμανση στο χώρο και φυσικά μετά το μπάνιο. Το HiPP Babysanft Wind & Weather Balm είναι εμπλουτισμένο με διάφορα συστατικά και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα. Όταν κάνει κρύο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία της κανονικής επιδερμίδας από ερεθισμούς που προκαλούνται από τις καιρικές συνθήκες. Απορροφάται γρήγορα και προστατεύει την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.