Βιώσιμα προϊόντα διασφαλίζουν το μέλλον των παιδιών μας

Υγιεινά τρόφιμα σε αρμονία με τη φύση 

Εμείς παράγουμε "Food for Life". Η HiPP είναι ένας διεθνής παραγωγός βρεφικών τροφών. Ως εκ τούτου έχει - και αναλαμβάνει - μια ιδιαίτερη ευθύνη για την οικολογική παραγωγή υγιεινών, κορυφαίας ποιότητας βρεφικών τροφών. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να γνωρίζουν πώς παράγονται τα τρόφιμα και από πού προέρχονται. Η βιώσιμη διατροφή και η βιώσιμη κατανάλωση αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.

Βιολογική Σφραγίδα της HiPP

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια τώρα, η HiPP υποστηρίζει τη βιολογική γεωργία που σέβεται τους φυσικούς κύκλους, προστατεύει το περιβάλλον και είναι βιώσιμη. Αυτό είναι εγγυημένο από την Βιολογική Σφραγίδα της HiPP και το όνομα Claus Hipp. Με τα υψηλής ποιότητας κριτήριά μας,  ξεπερνούμε τις νομικές απαιτήσεις και θέτουμε πολύ υψηλότερους στόχους από εκείνους που καθορίζονται από τη Σφραγίδα Βιολογικών Τροφίμων της ΕΕ. Αυτός είναι ο λόγος που το περιεχόμενο σε κάθε βαζάκι της HiPP υποβάλλεται σε μέχρι και 260 ελέγχους. Το εργαστήριο HiPP είναι ένας από τους κορυφαίους θεσμούς στο είδος του στην Ευρώπη.

Αποτύπωμα Άνθρακα

Η HiPP είναι μία από τις πρώτες Γερμανικές εταιρείες στη βιομηχανία τροφίμων που υπολογίζει ένα αποτύπωμα άνθρακα σε σχέση με το προϊόν ως παράδειγμα. Στο μέλλον, θέλουμε να προσδιορίσουμε τα αντίστοιχα δεδομένα της οικολογικής ισορροπίας για όλα τα προϊόντα μας για να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες των καταναλωτών σχετικά με την ποσότητα του CO2 που εκπέμπουμε για την παραγωγή ενός προϊόντος HiPP.

Καμία γενετική μηχανική στα φυτά

Το ξεκάθαρό μας "Όχι" στη γενετική μηχανική στα φυτά είναι μια ηθική δέσμευση. Η δραστικά μειωμένη  ποικιλομορφία των ειδών και των τύπων που προκαλείται από αυτό το είδος της γενετικής μηχανικής και οι δραματικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα, πρέπει να σταματήσει. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις μας. Επειδή αυτό είναι στην ουσία η βάση όλης της ζωής.

Διαφάνεια στον εφοδιασμό και αλυσίδες δημιουργίας αξίας

Η HiPP συνεργάζεται στενά με τους παραγωγούς της. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μόνο εφόσον οι προμηθευτές και οι εταίροι επίσης λειτουργούν με έναν βιώσιμο τρόπο. Για τον λόγο αυτό, δημιουργούμε έναν κώδικα δεοντολογίας και έναν κώδικα ηθικής ως μέρος των συμβάσεων μας. Μαζί με τους εταίρους μας στην αλυσίδα εφοδιασμού δεν αγωνιζόμαστε μόνο για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων, αλλά και για τα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά πρότυπα. Η HiPP δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των συνεχών, μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων που βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Συνέντευξη σχετικά με τη Σφραγίδα Βιολογικής Ποιότητας της HiPP

Τι σημαίνει βιολογικά προϊόντα? Απαντήσεις από τον καθηγητή Dr. Claus Hipp