Πρόγραμμα Διατροφής

Το Πρόγραμμα Διατροφής HiPP βασίζεται στα ευρήματα της διατροφικής και παιδιατρικής επιστήμης και στα πολλά χρόνια εμπειρίας μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συνιστούμε να ακολουθείτε αυτό το πρόγραμμα όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα  μας.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο σχέδιο διατροφής είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Οι διακυμάνσεις στην όρεξη του μωρού σας είναι απόλυτα φυσιολογικές. Μην πιέζετε το παιδί σας να φάει ένα ολόκληρο γεύμα σε περιπτώσεις όπου παρουσιάζει μειωμένη όρεξη.

Ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό σας.

Αν δεν θηλάζετε, σας προτείνουμε τα Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP 

* Ξεκινήστε με τροφές απογαλακτισμού ανάλογα με την ανάπτυξη του μωρού σας, και αρχίστε το νωρίτερο μετά τον 4ο μήνα και το αργότερο μετά τον 6ο  μήνα.

Εξασφαλίστε μια ισορροπημένη ποικιλία προσφέροντας διάφορα είδη βρεφικών κρεμών.

Τρέφοντας το μωρό σας όταν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας

  • Το μητρικό γάλα ή τα υποαλλεργικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος, όπως τα HiPP Pre ΗΑ Combiotic® ή τα HiPP HA 1 Combiotic®
  • Όταν ξεκινάτε τις τροφές απογαλακτισμού, σύμφωνα με επιστημονικά ευρήματα, ισχύουν οι ίδιες συστάσεις όπως και για τα παιδιά χωρίς υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών. Ξεκινήστε σύμφωνα με την ανάπτυξη του μωρού σας και να αρχίστε τον απογαλακτισμό το νωρίτερο μετά τον 4ο μήνα και το αργότερο μετά τον 6ο μήνα – αρχίζοντας τον απογαλακτισμό αργότερα δεν προσφέρει καλύτερη προστασία από αλλεργίες.
  • Είναι σημαντικό να εισάγετε τροφές απογαλακτισμού βήμα προς βήμα στο πρόγραμμα γεύματος του μωρού σας. Αυτό προσφέρει στο μωρό σας το χρόνο για να συνηθίσει τη νέα τροφή και εσείς θα είστε πάντα σε θέση να αναγνωρίζετε ποια τρόφιμα γίνονται καλά ανεκτά. Κατάλληλα προϊόντα μπορούν να αναγνωριστούν από το σύμβολο που παρουσιάζεται στα δεξιά.
  • Όταν το μωρό έχει λάβει τροφές απογαλακτισμού και όταν ένα γεύμα γάλακτος έχει αντικατασταθεί πλήρως από βρεφικές κρέμες, μπορείτε να αλλάξετε από ΗΑ1 Combiotic® σε HA2 Combiotic®, ως συνοδευτικό των τροφών απογαλακτισμού. (Σε όλες τις περιπτώσεις, συζητήστε τη διατροφή και την έναρξη τροφών απογαλακτισμού με τον παιδίατρό σας.)

Για να βρείτε τη σωστή ομάδα προϊόντων HiPP, αναζητήστε τους ακόλουθους κωδικούς χρωμάτων στα ράφια των καταστημάτων: