Πώς λειτουργεί η ιδέα της σταδιακής διατροφής της HiPP;

Τα μωρά χρειάζονται τον χρόνο τους για να συνηθίσουν τα νέα τρόφιμα. Αυτή είναι ακριβώς η ιδέα στην οποία βασίζονται τα τρία στάδια του ειδικού προγράμματος διατροφής.

Βάση Κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων έως έξι μηνών, το μόνο που χρειάζεται το μωρό σας είναι το γάλα - το μητρικό γάλα ή το γάλα με το μπιμπερό με HiPP 1 Combiotic®
Στάδιο 1
Αρχίστε τις πρώτες προσπάθειες χρησιμοποιώντας το κουτάλι (από 4 μηνών το νωρίτερο και από τον 6ο μήνα το αργότερο) με ένα είδος λαχανικού,. Αυξήστε την ποσότητα των λαχανικών κατά λίγες κουταλιές κάθε μέρα.
Στάδιο 2
Εάν το μωρό σας μπορεί να χωνέψει τη νέα τροφή εύκολα, ξεκινήστε τροφές απογαλακτισμού με δύο συστατικά λίγες ημέρες αργότερα.
Στάδιο 3
Αν το μωρό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα χώνεψης ούτε και με αυτά τα συστατικά, τότε είναι έτοιμο για το τρίτο στάδιο της διατροφής: τροφές απογαλακτισμού με τρία συστατικά (π.χ. "Καρότα με Πατάτες και Βοδινό Βιολογικής Καλλιέργειας HiPP")

Η ιδέα της σταδιακής διατροφής της HiPP για το πρώτο μεσημεριανό γεύμα απογαλακτισμού

Ο πίνακας σας δείχνει πώς και ποια βήματα είναι καλύτερα για να επεκτείνετε σταδιακά το πρόγραμμα διατροφής του μωρού σας.

Σημαντική συμβουλή: ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό σας. Συμβουλευτείτε τη μαία ή τον παιδίατρο σας αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος.